joi, 16 octombrie 2014

Ce a devenit o cutie fermecată?

 Televizor-ul,o cutie magica sau nu?
http://s26.postimg.org/8syp1neyx/IPS_Panel_COPY_2.jpg
Imagine luata de pe Market online
Mă gândesc cu nostalgie la anii copilăriei,acei ani minunați în care reușeai să te distrezii cu ajutorul unor lucruri mărunte dar în același timp minunate.
Câți dintre noi nu am vrea să dăm timpul înapoi să mai fim măcar o dată copii?
Am prins aceea perioadă în care dacă aveai un televizor erai cineva.
Pentru foarte mulți aceea cutie fermecată era foarte importantă,deoarece cu ajutorul ei puteai vedea ce se întâmplă în lume,minunatele desene animate cu Mihaela,Lolek și Bolek și mai târziu Ciocănitoarea Woody.Toate acestea erau lipsite însă de viață,fiind doar în două culori Alb și Negru.
Filmele de după telejurnal erau din anii 30,40,50 cu Fred Asteir,Stan și Bran,Greta Garbo,Erol Flyn etc.
Erau toate foarte frumoase dar datorită absenței culorilor nu puteai să-ți dai seama ce culoare aveau rochia și pantofii protagostei sau ce culoare aveau bijuteriile pe care le purtau.
 
Numai la cinematograf puteai vedea filmul în culorile în care a fost  filmat.Visam ca și acasă filmele să arate ca la cinematograf.
Prin anii 80 se procurau pe sub mână niște folii colorate care se lipeau pe ecran și aveai impresia că filmul este puțin colorat.
După anii 90 au început să apară în magazine televizoare color.La început nu oricine și le putea permite si nu erau atat de des intalnite in oferte.
Cum eu nu pot trai fara televizor,in ziua cand mi s-a stricat televizorul am crezut ca o sa innebunesc.
Fara sa vreau am ajuns pe magazinul MarketOnline.ro care comercializeaza televizoare,m-au atras atat ofertele cat si produsele minunate de pe acest site minunat.
Cum nu este foarte usor sa alegi televizorul potrivit,a trebuit sa petrec cateva zeci de minute pe acest site pana cand l-am gasit.
http://s26.postimg.org/7katg0n0p/Stable_Screen.jpg
http://www.marketonline.ro/televizoare-led/televizor-led-lg-32lb5610-81-cm-32-inch-full-hd-ips-mci-100-triple-xd-engine-mhl

Televizor-ul LED LG 32LB5610 m-a cucerit de la prima vedere.

M-a atras la el faptul ca imaginile in miscare sunt foarte clare si fluide,poti viziona DVD-uri pe el,poti regleca culorile si multe alte caracteristici.
Acest articol a fost scris pentru competitia SuperBlog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu