marți, 21 octombrie 2014

Doi ursuleți la Straja

A trecut deja un an de când am reușit să dispărem de la circ și până acum nu am fost găsiți.Am părăsit circul pentru a ne alătura mamei natură și chiar dacă întâlnirile cu frații noștrii nu au fost foarte fericite am hotărât să rămânem.Cu timpul ne-am acomodat,iar acum nu se mai ia nimeni de noi,preferând să ne numească doar ciudații.
Ni s-a oferit posibilitatea de a ne stabili în Straja în urmă cu câteva săptămâni,nu conta că nu ne acomodam foarte ușor,găsisem o casă și nu voiam să mai plecăm.Ne săturasem de atâtea mutări și voiam să știm că avem o casă la care să ne întoarcem.
Zis și făcut ne-am stabilit,dar numai după câteva zile starea de plictiseală,care ne făcuse să ne mutăm de cele mai multe ori a revenit.Nu puteam sta toată ziua și voiam să ne distrăm,așa că am hotărât să plecăm într-o vacanță prin Straja,deoarece de când venisem nu vizitasem foarte multe.
Când pentru unii trecuse de mult ora de culcare și liniștea pusese stăpânire pe întreg pământul am plecat în excursie spre a descoperii o metodă de a scăpa de plictiseală.
 Vila ALPIN - Straja
Sub supravegherea măreței luni am trecut pe lângă grandioasa Vilă Alpin Straja,unde domnea liniștea în sfârșit.Toată ziua turiștii se perindaseră prin jur,făcându-ne să rămânem în culcușul nostru.
De acolo nu am mai mers mult că am descoperit un loc de a cărui existență nu știam,era un loc perfect pentru noi,un loc potrivit pentru distracție...Este vorba de mirificul Parc de Aventură de la Sraja.
 DSCF3487
Pentru doi atleți minunați ca noi acest loc este raiul pe pământ,este un loc în care ne putem exersa talentul fără a fi deranjați de nimeni și în care am regăsit bucuria pe care ne-o oferise circul.
Bănuiesc că sunt câțiva dintre voi care abia așteaptă să se cațăre într-un pom sau să facă diverse cascadorii.Așa eram și noi,chiar dacă puțină teamă ne însoțea,după ce am încercat unul din podurile suspendate nu mai doream sub nici un fel să plecăm de bună voie de acolo.
 DSCF3492
Experiența și-a spus însă cuvântul atunci când am hotărât să testăm pereții de escaladă.Probabil că dacă ne-ar fi văzut cineva până acum eram vedete pe youtube sau facebook.Însă dacă eram văzuți de frații noștrii am fi fost motiv de bâză,deoarece în opinia lor doi ursuleți nu au ce căuta într-un parc de aventură,dar pentru noi nu conta.
 DSCF3494
Redescoperisem bucuria de a trăi dincolo de prejudecăți și voiam să ne bucurăm de fiecare secundă din această viață palpitantă.
Pentru noi momentele petrecute în acest sejur la Straja au fost și vor rămâne cele mai frumoase.Și cum nu puteam trece neobservați am fost surprinși de un fotograf amator.

Deoarece credem că foarte mulți dintre voi doriți să experimentați aceste activități vă invităm să vă petreceți alături de familie vacanța la Vila Alpin Straja și să vizitați de asemenea Parcul de Aventură de la Straja.Pentru oameni intrarea in Parcul de aventura este de 15RON/adulți,10RON/copii,5RON/persoană pentru grupuri mai mari de 10 persoane.
 DSCF3500
Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2014.Pozele au fost luate de pe site-urile http://www.alpinstraja.ro/ și http://infovacante.com/2014/06/20/parc-de-aventura-la-straja/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu