luni, 24 noiembrie 2014

SĂ FIM MAI BUNI,SĂ AJUTĂM O VIAȚĂ

siglaSărbătorile de iarnă se apropie cu pași tot mai rapizi,dar pentru Ianis și Rareș și acest Crăciun va fi unul plin de tristețe și din păcate dacă nu sunt ajutați cât mai repede vor pierde șansa de a mai vedea vreodată.Doar de noi depinde dacă ei vor rămâne sau nu în întuneric,noi suntem cei care dacă îi ajutăm le vom oferi o nouă șansă spre viața pe care un personal neglijent le-a furat-o în primele zile de viață.Cei doi îngerași s-au născut prematur și a fost nevoie să stea în  incubator 43 de zile.În aceea perioadă personalul a mărit căldura incubatorului fără a le proteja însă ochișorii.
Medicii i-au spus mamei că bebeluși sunt perfect sănătoși,dar ea a observat la externare că “ochișorii lor erau pur și simplu albi și le fugeau în toate părțile”  ,după externare mama a aflat că cei doi copilași au fost diagnosticați cu etinopatie de premutaritate stagiile 4 și 5, căderea totală a retinei.
Mă uit zi de zi pe stradă la tot felul de oameni care chiar dacă au posibilitatea de a vedea minunățiile pe lângă care trec zi de zi,preferă să rămânp indiferenți și orbi la ceea ce se întâmplă lângă ei.
Haideți măcar acum de sărbători să fim mai buni,decât să oferim tot felul de cadouri extravagante,mai bine să cumpărăm unele cu un preț mai mic și să donăm o sumă și pentru aceste suflete,care fără vina lor au fost lipsite de bucuria culorilor,a luminițelor din bradul de Crăciun,a minunatei prime întâlniri cu cei care le-au dat viață.Daca doriți să-i ajutați accesați link-ul http://salveazaoinima.ro/campaigns/ianis-si-rares/
SAM_0037-344x258Nu doresc nimănui să treacă prin ce trec acești părinți,este foarte greu să te uiți la copilul tău și să-ți dai seama că tot timpul va trebui să stea cineva lângă el.
Singura lor șansă spre o viață normală este o operație,dar aceasta nu se poate face decât în Statele Unite ale Americii,costurile deja depășind posibilitățile familiei,care nu își mai dorește altceva decât ca puii lor să poată vedea.
În acest sens, Asociatia “Salvează o inimă” a demarat de urgență o amplă campanie de strangere de fonduri, care îi va ajuta pe gemeni să vadă. Donațiile pot fi făcute pe platforma de donații online a Asociației, http://salveazaoinima.ro/campaigns/ianis-si-rares/ sau în contul bancar
Cont RON: RO14RNCB0047127259210004
Cont EURO: RO68RNCB0047127259210002
Cont USD: RO41RNCB0047127259210003
Vă invit sa demonstrăm ca nu toți rămânem nepăsători în astfel de situații,nu trebuie să donați milioane,fiecare are posibilitatea să dea cât poate și cât consideră că este necesar.Nu trebuie să mergem pe ideea nu donez 5 Ron că oricum nu îi ajută cu nimic,nu este corect,pentru această familie fiecare bănuț este un pas spre fericire.
Cum fiecare lucru bun are și o recompensă la  fiecare donație de minim 10 Ron fiecare donator primește reduceri între 2.5%-15% la 16 magazine online.
Orice vorbă bună este și ea de ajutor pentru familie,dacă doriți ii puteți contacta la numărul de telefon 0760.517.890 -Flavia Leonte(mama gemenilor).

5 comentarii:

  1. Din păcate foarte puține persoane se mai gândesc și la binele altuia.

    RăspundețiȘtergere
  2. orice suma e importanta; si un leu ajuta daca sunt 1000o de persoanecare dau un leu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,dar cei mai multi nici nu constientizeaza acest lucru.

      Ștergere
  3. Dumnezeu sa ii ajute pe cei doi copilasi .

    RăspundețiȘtergere