Lucrează online un mod ușor de a face bani online (1)


UPDATE 07.01.2014:
 Lucrează online : Prima plată
În primul rând vreau să vă urez la toți un călduros LA MULȚI ANI! Și vreau să îmi cer scuze că nu am reușit să postez decât acum,dar vă promit că voi reveni cât de curând cu noi articole și cu noi experiențe.
Astăzi vreau să vă vorbesc despre un site pe care l-am găsit acum două luni.Este vorba de un site care vă ajută să mai câștigați ceva bani fără foarte multe probleme.
Nu trebuie să fiți foarte buni în calculatoare ,este nevoie să știți să căutați cuvinte pe google, să descoperiți despre ce pagină este vorba și să puteți găsi de cele mai multe ori informații pe un site. Adică trebuie să știți să aflați informații despre un anumit site sau produs.
Pentru a câștiga bani trebuie să intrați aproape zilnic,deoarece nu toate campaniile sunt destinate unui număr foarte mare de lucrători și în general cele cu un număr mai mic sunt plătite mai bine.

Vă puteți înscrie foarte ușor accesând link-ul http://lucreazaonline.ro/624 .Nu trebuie decât să precizați numele,adresa de e-mail,parola și județul, de asemenea dacă aveți un blog puteți opta în locul județului pentru categoria dețin blog. Astfel veți putea primi comenzi pentru scrierea de articole și astfel să câștigați mult mai mulți bani.
Pentru activarea contului veți primi un mail și trebuie să dați click pe link-ul din acesta.Adresa de e-mail sau județul nu se mai pot schimba și de asemenea se acceptă doar un cont pentru fiecare persoană!
Contul fiind creat puteți să vă logați și să începeți munca:
PASUL1
Pe prima pagină vă apare o listă de task-uri, asemănătoare cu ceea din imaginea de mai jos, acolo găsiți task-urile pe care le mai puteți lucra și vedeți câți le-au lucrat deja și ce sumă primiți la terminarea corectă a job-ului(fără comisionul de satisfăcător).
  PASUL 2.
Pe pagină va apărea o căsuță în care este specificat ce se dorește de la angajat,ea va arata de genul acesta sau chiar poate mai simplu:

PASUL 3.

Aceasta este partea în care se verifică cerințele trebuie să precizez că ambele casete vă sunt prezentate înainte de a accepta job-ul deci puteți oricând renunța. Citiți însă cu atenție fiecare cerință pentru a nu exista probleme, dacă nu rezolvați corect un task puteți să nu fiți plătit,iar dacă ajungeți sub 1% trebuie să retrageți bani și nu mai puteți participa!
 PASUL 4.
Dați click pe acceptare job pentru a putea lăsa dovezile sau pe nu accept job, dacă este ceva ce vă deranjează.Mai jos aveți o metodă de rezolvare:
Și astfel ați rezolvat primul task, voi reveni cu mai multe informații într-un nou articol cât de curând posibil, până atunci spor la câștigat bani!

Etichete: ,