La ce folosim proteine culturism?


Tot ce are nevoie un sportiv

Practicarea sportului presupune o muncă epuizantă dusă până la limita rezistenței  umane, altfel nu ai șanse de a progresa și de a obține performanțe sportive, lupta cu ceilalți competitori presupunând să te antrenezi până nu mai poți,  să-ți depășești mereu rezistența la efort. Pentru a performa sportivul trebuie să apeleze la diferite programe și metode de antrenament, iar dacă acestea  vor  fi pline de excese vor dăuna sănătății organismului sportivului ca și orice excese făcute în viață de către orice om indiferent că este practicant de sporturi sau nu. Experiența proprie m-a învățat că  în viață trebuie să ai un echilibru în toate acțiunile pe care le întreprinzi,  excesele de orice  fel nu-ți  vor face niciodată  bine.
La fel ca toți sportivii,  dacă dorești să devii un culturist redutabil trebuie să-ți petreci o mare parte din viață în sala de forță, unde  să-ți dezvolți  în mod progresiv și armonios masa musculară, având mereu grijă la sănătatea trupului tău,  impunându-ți un echilibru permanent între efortul depus și hrănirea corespunzătoare  care trebuie să fie la baza acestor antrenamente. Deci culturistul progresează numai dacă își dezvoltă masa musculară, pentru aceasta el trebuie să mănânce mai mult decât un om obișnuit, iar acest fapt îl poate duce la  acumularea de grăsimi în organism.

Proteine culturism în viața sportivilor

Pentru a evita îngrășarea prin folosirea unei cantități mai mari de calorii culturiștii folosesc  cu succes suplimentele nutritive proteine culturism, deoarece prin consumarea acestora masa musculară crește, chiar dacă consumul de clorhidrați este mai mic. Pentru proteine culturism recomand shopbuilder.ro unde veți  găsi foarte multe produse diversificate,precum și personal  care să vă sfătuiască asupra folosirii corecte a acestora. Pe shopbuilder.ro  veți găsi  proteine culturism adică produse care se adresează în primul rând culturiștilor și care sunt bogate în micro și macronutrienți, ele fiind create în special pentru a crește masa musculară și pentru îmbunătățirea performanțelor sportivului.  Acestea constau în principal și în produse pre-antrenament,  pack-uri de antrenament, pentru optimizarea nivelului de testosteron - Tribulis Terrestris, care luate în dozele recomandate nu au nici-un efect secundar, deoarece ele sunt produse de origine animală sau vegetală.

Proteinele culturism nu înlocuiesc o dietă echilibrată și variată practicată de culturiști, ele doar ajutându-l pe acesta în diminuarea masei alimentare ingerate. Deoarece toți sportivi își doresc să aibă și o masă musculară mare ei au nevoie de cât mai multe calorii, acest lucru este exact opusul celor care își doresc să slăbească, pentru fiecare dintre categorii există suplimente nutritive care să ajute la îndeplinirea mult mai rapidă a scopului final.

Etichete: , ,