Produse de calitate pentru igiena personala si publica de la higiene-lacroix.ro




 Produse pentru igienă personală

                   Cu fiecare zi ce trece  apar noi schimbări termice ale naturii și implicit acestea se reflectă  în viața noastră prin producerea de noi microbi, bacterii, mucegaiuri, etc. Din această cauză avem nevoie permanentă de noi produse  care să ne ajute în lupta pentru păstrarea igienei personale, publice și  a locuințelor noastre. Nemulțumită de calitatea și randamentul produselor cumpărate din comerț am început să mă documentez pe internet pentru a găsi o sursă alternativă pentru achiziționarea produselor de curățenie necesare familiei mele.

Aparate si produse de la  higiene-lacroix.ro

                 În decursul căutărilor mele am fost surprinsă de o deviză și anume  ”Noi nu vindem produse, oferim soluții complete adaptate și optimizate” . Încântată de această deviză am intrat pe site-ul higiene-lacroix.ro și  în cele ce vă voi spune în continuare am speranța că voi reuși să vă fac și pe voi să fiți încântate de oferta  serviciilor de calitate și mai ales de gama diversificată a produselor de înaltă calitate pe care le găsiți aici. 
                 Atât pentru locuințe cât și pentru spații publice dacă aveți nevoie de echipamente și consumabile pentru efectuarea unei curățenii profesionale apelați la higiene-lacroix.ro care vă oferă aceste produse în urma unei  selecții făcute astfel încît acestea să facă față și celei mai exigente firme specializată în astfel de servicii și deci cu atât mai mult vor face față în locuințele personale. Aveți nevoie de aspiratoare profesionale atât pentru curățenie cât și pentru spălare, mașini pentru măturat, mașini pentru spălat pardoseli  cu om la bord, cu acumulatori sau cu cablu electric, mașini monodisc,  cărucioare curățenie sau pentru activități hoteliere,  aparate lustruit pantofi, coșuri de gunoi, aici sigur veți găsi ceea ce doriți.
               Aceste echipamente fiind foarte eficiente, fiabile, de o calitate excelentă și foarte ușor de exploatat, putând să vă reglați chiar și lățimea frontului de lucru, altele fiind autonome sau permițând accesul în locuri mai înguste. Dacă aveți activități în industria alimentară, hotelieră sau farmaceutică veți găsi o gamă mare de produse pentru dezinsecție fără a folosi substanțe chimice, care sunt periculoase și  nu sunt permise în aceste medii, aceste produse de dezinsecție bazându-se pe distrugerea insectelor prin banda adezivă sau grila electrică cu care sunt dotate  aparatele anti insecte.
                 Dacă nu v-am convins până acum, atunci trebuie să știți că pe higiene-lacroix.ro găsiți și o gamă diversificată de consumabile pentru igienă și anume produse de unică folosință, hârtie industrială, hârtie igienică, prosoape de hârtie, săpunuri lichide, dozatoare pentru săpun, dispensere pentru prosoape hârtie sau pentru hârtie igienică, odorizante cameră , colac wc, uscătoare de păr și de măini.    
                 Intrați pe higiene-lacroix.ro și veți vedea cu surprindere că au rămas foarte multe lucruri nespuse de mine și pe care vă las plăcerea de a le descoperi singure.

Etichete: , , ,