Cand trebuie sa inchei o relatie ?

       Daca ati venit sa cititi sfaturi de la o persoana straina voua si relatiei voastre despre cand sa va despartiti de persoana iubita, e clar ca ceva nu este in regula dar nu aici veti gasii raspunsul.
        Am citit multe articole care dau indicatii vehemente despre situatiile in care o relatie de iubire trebuie incheiata. Acele articole care spun : daca nu iti mai aduce flori –desparte-te  de el romantismul deja s-a dus si fara el nu mai e nimic, daca nu iti mai acorda atentie- sigur are pe altcineva. De fiecare data cand citesc aceste tipuri de articole imi vine sa sparg ecranul calculatorului.
        Singurul moment in care va recomand sa parasiti o persoana este daca va agreseaza fizic sau psihic! Nu vorbesc de o palma data peste dorsala in joaca, vorbesc despre bataie si despre frica de teama bataii de a parasii pe cineva.
          In afara de momentul descris mai sus, niciun articol si nicio persoana  nu va poate spune cand sa renuntati la persoana iubita.
         Nu puteti afla asta de pe internet, poate va regasiti in anumite situatii, dar multi putem trece prin situatii similare si sa le tratam altfel.
         Nimeni nu poate stii ce traiti voi si cum este relatia voastra, iubirea nu tine de un buchet de flori si o cutie de bomboane. Daca nu iti mai acorda destula atentie vorbeste cu partenerul/ partenera ta poate trece printr-un moment prost. Daca nu iti mai aduce mereu flori poate e timpul sa vezi ca ti-a platit factura la curent si era mai importanta.
           Singurul om care poate sa-ti spuna cand sa-ti inchei relatia esti tu si omul de langa tine. Numai voi puteti stii cum va simtiti unul langa altul si daca relatia mai functioneaza sau nu. Nu pierdeti o relatie buna pe frustrarile altora.
    Si ca sa inchei va spun : iubirea inseamna altceva pentru fiecare, afla ce inseamna pentru tine!

  By Bebe

Etichete: , , , ,