Alegerea unui dispenser hartie



De ce trebuie să alegem dispenser hartie?

Zilele trecute am mers la cumpărături, așa cum bine știți se apropie Sărbătorile de Iarnă și nu voiam să prind acea aglomerație care se produce în ultimele zile înainte de acestea. Doar ce intrasem în magazin când îl aud pe patron vorbind cu un angajat despre modul în care un dispenser le-ar ajuta magazinul să crească.
Înțelegeam dacă vorbeau despre rolul lui igienic, dar obținerea de profit cu ajutorul unui dispenser hartie? Nu am mai rămas să aud continuarea, dar cum am ajuns acasă am început să mă documentez și mi-am dat seama că într-adevăr acest utilaj este foarte important pentru orice magazin sau firmă, dar nu vorbim de orice dispensere ci de unele de la o firmă cu o foarte mare experiență în domeniu.

Ce dispenser hartie putem cumpăra și de unde?

Site-ul despre care vă vorbeam puțin mai sus se numește hartie-igienica.ro și se ocupă cu vânzarea de uscătoare de mâini, dispensere și produse din hartie, noi ne vom axa însă pe dispensere hârtie. Un dispenser hartie de genul LePapier se dovedește a fi de un real ajutor pentru cei care doresc să mai economisească bani și astfel să își maximizeze profitul.
În primul rând acest dispenser ajută prin faptul că hârtia este din start reglată, deci nu se va mai ajunge la un surplus de hârtie cumpărată, în plus se micșorează foarte mult numărul microbilor care pot fi luați cu ajutorul hârtiei. Să nu uităm faptul că acest dispozitiv este foarte elegant fiind realizat dintr-un plastic alb.
Acest dispenser este creat special pentru hârtia igienică jumbo midi, având capacitatea de o rolă de hârtie. Dacă alegeți să vă cumpărați acest dispenser hârtie veți beneficia și de o garanție de 2 ani la produs. Dispenserul nu este unul foarte mare, în schimb va fi cu o foarte mare ușurință observat de clienți tocmai pentru că se potrivește atât de bine cu locul în care urmează să fie pus.
El nu este perfect doar pentru magazine și pentru firme, el poate fi utilizat chiar și de fiecare dintre noi acasă, cu ajutorul lui cei mici vor putea învăța mult mai ușor cum să folosească hârtia și nu o să mai trebuiască să ne facem griji în privința microbilor.
Dispenserul este prevăzut cu închidere cu cheie, deci ori de câte ori se va termina rola de hârtie pusă nu va trebui decât să vă duceți și să o schimbați cu una nouă, el este foarte bun și datorită faptului că vă oferă posibilitatea de a vedea cât mai este până la următoarea schimbare a rolei.

Etichete: , , , ,