La Stoauto găsim cea mai buna oferta pentru castrol edge 5w40



Câte puțin despre uleiul de mașină și despre importanța acestuia

Pentru orice șofer este foarte important să-și aibă grijă de mașina pe care o conduce, iar partea cea mai importantă a mașinii este desigur motorul acesteia, cel care îi asigură propulsia atât de necesară pentru deplasare.  Ca orice motor și cel de mașină are nevoie de ungere, aceasta o puteți asigura folosind cea mai buna oferta pentru castrol edge 5w40, un ulei ce face ca mașina să rămână în permanență în stare de funcționare, iar motorul ei să nu se uzeze repede și să aibă o viață cât mai lungă, fără a fi nevoie de reparații capitale.
Uleiul este cel mai important ingredient de care mașina fiecăruia dintre noi are nevoie pentru a putea funcționa corect și pentru a ne putea ajuta să ajungem cu bine la destinație, de fiecare dată. Uleiurile au rolul de a acoperi în întregime piesele mașinii, izolându-le astfel de aerul de afară și asigurându-le o protecție de durată.

Unde găsim cea mai buna oferta pentru castrol edge 5w40?

Uleiul atât de necesar pentru mașina ta, îl vei găsi numai pe  stoauto.ro, acesta este site-ul ce îți pune la dispoziție pentru mașina ta cea mai buna oferta pentru castrol edge 5w40, uleiurile de la Castrol nu sunt simple uleiuri, ele sunt ”inginerie lichidă”, datorită multiplelor calități pe care le posedă acestea sunt căutate foarte mult de către clienți.
Ok, fiecare dintre noi știe că vrea să cumpere uleiul 5W40, dar v-ați întrebat ce înseamnă mai exact această denumire? Ei bine acel W din denumire vine de la cuvântul Winter, iarnă, adică vom ști cu siguranță că acest ulei este potrivit pentru perioada rece, acesta mai înseamnă și faptul că motorul nostru poate cu ușurință porni chiar și în perioada rece.
Printre beneficiile pe care acest ulei le poate aduce mașinii voastre se numără și: o reducere a frecării cu până la 15%, își păstrează rezistența cu cel puțin 140 de ore mai mult și chiar poate fi cu 45% mai rezistent decât alte uleiuri de mașină. Nu ratați posibilitatea de a cumpăra acest ulei fantastic de la stoauto, site-ul unde găsești tot mai multe produse pentru mașina ta.
Acest ulei  este îmbunătățit cu ajutorul Titanium FST, datorită acestui lucru puterea lui s-a dublat și mai mult decât atât, el poate previni degradarea peliculei de ulei. Dacă alegeți să îl achiziționați pentru mașina ce o dețineți, beneficiind de asemenea de cea mai bună ofertă, veți putea câștiga și o durată de viață mult mai mare a motorului și implicit a mașinii voastre.

Etichete: , , , ,