Creioane colorate faber castell

O pasiune transformată în cea mai frumoasă meserie


În momentul în care copii noștri încep să arate o oarecare pasiune pentru desen, noi trebuie să le fim alături și să le îndreptăm pașii către ceva mai mult. În piața muncii sunt zeci de meserii în care desenul reprezintă un adevărat atu, meserii care peste ani vor putea fi la dispoziția micuțului tău. Pentru ca pasiunea pentru desen să se păstreze cât mai aprinsă este nevoie de cele mai bune instrumente de desen. În acest fel, cel mic se va învăța cu ele și pe deasupra va învăța și ce înseamnă un desen de calitate. Printre aceste accesorii se regăsesc și creioane colorate faber castell.
Set 24 creioane colorate Polychromos

 



La cine apelăm pentru cumpărarea de creioane colorate faber castell?


Probabil nu foarte mulți dintre voi a-ți auzit de aceste creioane, așa că este logic să vă întrebați de unde le puteți achiziționa. Ei bine site-ul colorit.ro vă pune la dispoziție o serie de creioane colorate faber castell numai bune pentru a fi oferite cadou unui micuț îndrăgostit de desen.
De asemenea, aceste creioane sunt perfecte și pentru cei care lucrează în domenii ce necesită desen tehnic, ele sunt realizate cu cea mai mare concentrație de pigment posibilă, altfel spus ele au o durabilitate maximă inegalabilă față de celelalte creioane produse de alte firme.
Aceste creioane colorate faber castell permit trecerea foarte ușoară de la o culoare la alta, au o compoziție untoasă ceea ce le permite să se claseze pe primul loc în rândul creioanelor de colorat profesionale.
În funcție de numărul de stele  existente pe creioane vă puteți da seama care este perioada de rezistență la lumină, pentru cei care nu cunosc aceste detalii:
Data viitoare când vă decideți să cumpărați creioane aveți grijă să urmăriți acești indicatori, pentru a vă da mai repede seama ce produs merită să ajungă în coșul dumneavoastră.
Acest tip de creioane sosesc cu o mină cu un diametru de 3,8 mm și cu un înveliș foarte bun din lemn de cedru ce nu va permite ruperea acestuia. Tot în această categorie de creioane intră și creioanele acuarelabile, mai simplu spus copilul dumneavoastră realizează o planșetă cu un divers desen, iar la final peste acesta se aplică foarte încet cu o pensulă apă, în acel moment adevăratele atuuri ale acestor creioane vor ieși la iveală, desenul se va transforma într-un frumos decor.
Set creioane colorate A. Dürer
Pe deasupra, după ce hârtia se va usca veți putea cu ușurință aplica încă un strat de creion, pentru a oferi creației o nouă formă, noile culori aplicate nu se vor dizolva, iar cele vechi vor deveni permanente. Mina acestor creioane este una foarte rezistentă deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că cel mic le va rupe repede.
Pe colorit.ro veți găsi și multe accesorii de care orice tânăr pasionat de pictură sau desen se poate folosi în realizarea micilor sale opere de artă, țineți cont de faptul că aceste creioane sunt unele de foarte bună calitate ce pot fi folosite chiar și de pictori celebrii.

Etichete: , , , , , ,